Matematik Dehaları ödüllerini aldı

Kocaeli Bilim Merkezi tarafından düzenlenen “Kocaeli Matematik Dehalarını Arıyor” yarışmasının kazananları belli oldu

Matematik Dehaları ödüllerini aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Bilim Merkezi’nin, “Kocaeli Matematik Dehalarını Arıyor” sloganıyla 5.6.7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği matematik yarışmasının final sergisi yapılıp yarışmayı kazanan öğrencilere ödülleri verildi.

YOĞUN KATILIM

“Kocaeli Matematik Dehalarını Arıyor” yarışmasının final sergisi ve ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu, İzmit Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mustafa Özgül, Bilim Merkezi Koordinatörü Fatma Nur Hüküm, okul müdürleri, öğretmenler ve aileler katıldı.

250 ESER YARIŞTI

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi ile İzmit Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ortaklığıyla gerçekleştirilen Matematik Yarışması iki kategoride yapıldı. Toplam 250 başvurunun yapıldığı “Kocaeli Matematik Dehalarını Arıyor” yarışmasında Materyal Tasarım kategorisinde Aslı Bozkur, Matematiksel Öykü kategorisinde ise Simge Ergül birinci oldu.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Kocaeli Bilim Merkezi’nde finale kalan öğrenciler öncelikle eserlerini sergiledi. Yarışma jürisinin son puanlaması ile ödül kazananlar belli oldu. Materyal Tasarım ve Matematiksel Öykü kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş verdi. Birinci olan öğrencilere Lego Robot Seti, 2.’lere Tablet, 3.’lere Teleskop verildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilere mansiyon ödülü verildi.

01 Haz 2015 - 11:59 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar