AK gençler kongreye hazır

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları 30 Ocak Cuma günü saat 18.30’da yapılacak kongreleri için tüm hazırlıklarını tamamladı

AK gençler kongreye hazır
AK gençler kongreye hazır
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Enes Akbal’ın tek aday olduğu kongreyle alakalı Tavşantepe, Yeşilova, Tepeköy, Mehmet Ali Paşa gibi bir çok mahalle programının ardından son olarak mahalle başkanları ve üniversite komisyonuyla toplantıda bir araya gelindi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda, Akbal, kongreyle alakalı mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında mahalle başkanlarından brifing aldı. İzmit’in AK Gençleri olarak çok farklı ve coşkulu bir kongre yapacaklarının vurgusunu yapan Akbal, “Yunus Emre Kültür Merkezi’ni İl Başkanımız Mahmut Civelek’in de dediği gibi coşkumuzla inleteceğiz” ifadelerini kullandı.

‘YENİLENMİŞ KADROLARLA’
Başkan Vekili Akbal, “Ben bütün teşkilat mensuplarımızı ve İzmit’li hemşerilerimizi aileleri ile birlikte kongremize davet ediyorum. Kongremizin akabinde Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerine yenilenmiş güçlü bir gençlik kolları kadrosu ile girmeyi hedefliyoruz. Bu kadrolarımızla sonucunda İlçe teşkilatlarımız, İl teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışacak yönetim oluşacaktır” dedi.

#

29 Oca 2015 - 11:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar