Eğitim Bir Sen’de seçimler devam ediyor

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şubesi’nde ilçe temsilcileri ve delege seçimleri devam ederken İzmit’te gerçekleşen seçimlerde ise Şahin Yaşlık’ın desteklediği Gökhan Dumrul ve ekibi kazandı

Eğitim Bir Sen’de seçimler devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şubesi’nde ilçe temsilcisi ve delege seçimleri tam bir hafta önce başladı. Dün Büyükşehir MEM Temsilciliği ve Başiskele’de devam eden seçimler, 14 Ekim’e kadar sürecek. Kartepe, Gebze, Darıca ile birlikte seçimler tamamlanacak. Mevcut Başkan Şahin Yaşlık ve diğer Başkan Adayı Halil İbrahim Keleşoğlu’nun liste sunduğu delege seçimi sonuçlarında Şahin Yaşlık’ın desteklediği listeler baskın çıktı. 24 Kasım Cumartesi günü ise il temsilcisi seçimi yapılacak.

YAŞLIK’IN LİSTELERİ BASTIRIYOR

8 bin üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimlerde 150 il delegesi, 12 doğal delege ile birlikte toplamda 162 delege seçilecek. İlçe seçimlerinde Yaşlık’ın listesi Kandıra’da delegelerin tamamını aldı. Gölcük’te ise 11 delegenin 7’sini, Karamürsel’de 5 delegenin 5’ini, İzmit’te 24 delegeden tamamını, Derince’de 9 delegenin tamamını, Körfez’de 16 delegenin 11’ini, Çayırova’da 11 delegenin 10’unu, Dilovası’nda 6 delegenin tamamını aldı. Başkan adayı Halil İbrahim Keleşoğlu’nun listesi ise Gölcük’te 7 delegeden 4’ünü, Körfez’de 16 delegeden 5’ini, Çayırova’da 11 delegeden 1’ini aldı.

7 İLÇEDE DE ALDI

İlçe temsilcilik seçimlerinde mevcut Başkan Şahin Yaşlık’ın desteklediği listelerden Çayırova’da Özer Güngören, Dilovası’nda Akif Avşar, Körfez’de Sergülen Kurt, Derince’de Abdulkadir Yardımcı, Kandıra’da Tayfun Eski, Gölcük’te Nail Ekiz, Karamürsel’de Kamuran Öğcem kazandı. 14 Ekim Pazar gününe kadar seçimin yapılacağı diğer ilçe temsilcileri ise şu şekilde: Başiskele: Cengiz Koç, Darıca: Musa Kartal, Gebze: Fazlı Yağmur, Kartepe: Abdullah Tütüncü, Gebze: Fazlı Yağmur, İl MEM: Şenol Altunok.

İZMİT KAZANDI

İzmit’teki seçimlerin ardından konuşan Eğitim Bir Sen İzmit İlçe Temsilcisi Gökhan Dumrul, “Hep birlikte, çok güçlü desteğinizle kazandık. İzmit kazandı. Eğitim Bir Sen kazandı. Sorumluluğumuz şimdi daha çok. Herkese şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. 24 Kasım'da seçilecek güler yüzlü, samimi, çalışkan Başkan Şahin Başkan'a Kocaeli'nin kalbi İzmit'ten selam olsun” dedi.

İZMİT İLÇE DELEGELERİ

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Şahin Yaşlık’ın desteklediği ve Gökhan Dumrul’un başkan seçildiği İzmit ilçede seçilen delegeler şu şekilde:

Burcu Kübra Yıldırım, Hakan Yaman, Mehmet Avcı, Mustafa Güler, Zafer Çolak, Abdülkadir Altınsoy, Ali İlengiz, Can Karaca, Hamit Sevinç, Şener Meral, Ayfer Kocatürk, Cem Sarı, Fatih Şenocak, Mehmet Aktaş, Zeki Barhan, Hakan Sarıca, Hamza Kararoğlu, Harun Ekici, İbrahim Işıl, Yılmaz Ergül, Dilek Çenteli, Erhan Göçer, Hüseyin Gürkan, Selman Çoban.

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkan adayı Halil İbrahim Keleşoğlu’nun ilçe temsilcileri ise şöyle:

Başiskele: Zeynel Abidin Kayış

Çayırova: Ali Sururi

Darıca: Lokman Yazıcı

Gebze: Serkan Varen

İl MEM: Cumhur Umur.

#

12 Eki 2018 - 13:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar