Cehennemin dibine de düşsen peşindeyiz

Antalyaspor ile Kocaelispor arasındaki dostluk tüm ülkeye ders olacak bir nitelik taşıyor. Her maçın 41. dakikasında Kocaelispor’u coşkulu bir şekilde destekleyen Kırmızı Beyazlılar açtıkları pankartlarla da vefasını ortaya koyuyor. Kocaelisporlular da her maçın 7. dakikasından Kırmızı Beyazlıları unutmuyor.

Cehennemin dibine de düşsen peşindeyiz
Haber albümü için resme tıklayın

Medical Park Antalyaspor taraftarları, geçen sezonun son maçında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Fenerbahçelilerin sesini bastırmıştı. O maçta Antalya’dan 22 otobüs ve 12 minibüsle İstanbul’a gelen taraftarlara kardeşleri Kocaelisporlular da katkı verdi. Kırmızı Beyazlı taraftarların ‘Cehennemin dibine de düşsen peşindeyiz’ pankartı aradaki dostluğun ne kadar üst düzeyde olduğunu ortaya koymuştu. Antalyaspor’un bu sezon oynadığı Kasımpaşa maçından önce İsmetpaşa’ya gelmesi ve Kocaelispor’a destek vermesi akıllarda kalan bir diğer konu. Antalyasporlulara aynı destek her maçta İsmetpaşa’da da veriliyor. Kocaelisporlu taraftarlar Pazar günkü Oyak Reno maçının 7. dakikasında İsmetpaşa’yı –Antalya- sesleri ile bir kez daha inletecek.

19 Ara 2012 - 13:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar