Gölcük mahalle muhtarları toplandı

Gölcük Mahalle Muhtarının katılımlarıyla her ay düzenli olarak yapılan Mahalle Muhtarları toplantısının Eylül ayı toplantısı, Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş’in Başkanlığında gerçekleştirildi

Gölcük mahalle muhtarları toplandı
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcük Belediyesi Sanat galerisinde yapılan toplantıya Gölcük Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, İSU Gölcük Şube Müdürü Ertuğrul Kadakal, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları katıldı. Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in bölge dışında olduğu için Eylül ayı toplantısına katılamadığını belirterek tüm Muhtarlara selamlarını gönderdi dedi. Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde daha önceden planlanan çalışmaların program dahilinde devam ettiğini, Mahallelerdeki çok önem arz eden konular için yerinde görüp değerlendirildikten sonra gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Mahalle Muhtarları da bölgelerinde yapılan ve devam eden çalışmalar için teşekkür ederken, Bölgeleriyle alakalı önem arz eden konular hakkında raporlarını Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’a sundular.

#

03 Eyl 2014 - 10:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar