SEDAŞ Yöneticileri Kocaeli'nde Muhtar Dernek Başkanları ile Buluştu

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Kocaeli’nde geleneksel Muhtar Dernek Başkanları iletişim toplantısının üçüncüsünü düzenledi. Toplantıda altyapı, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları masaya yatırıldı ve muhtarların talep ve önerileri değerlendirildi.

+1
Haber albümü için resme tıklayın

SEDAŞ, yerel halkın nabzını tutmaya devam ederek Kocaeli’nde Muhtar Dernek Başkanları ile bir araya geldi. Elektrik dağıtımı ve kesintisiz enerji sağlama konularındaki çalışmaların ele alındığı bu kahvaltılı toplantıda, SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Toplantıya SEDAŞ Yatırım, Varlık ve Şebeke Yönetimi Direktörü Mustafa Emre Şafak, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Gökhan Öztürk ve SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin ile SEDAŞ Kocaeli-Gebze bölge yöneticileri katıldı.

Muhtar dernek başkanlarıyla etkili iletişim sürdürmek ve yerel temsilcilerden bölge halkının görüş ve önerilerini almak amacıyla bu ziyaretlerin düzenli olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, muhtarların vatandaşların taleplerini iletmelerindeki önemine dikkat çekti. Ayrıca, müşteri memnuniyetini artırmayı ve muhtarlarla iş birliğini öncelik olarak gördüklerini vurguladılar.

Kaynak: Basın Bülteni

21 Kas 2023 - 13:43 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.