2022 yılında Darıca'da bin 572 çift evlendi

Darıca Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2022 yılında evlilik işlemleri için başvuran toplam 1.572 çiftin resmi nikahını kıydı.

2022 yılında Darıca'da bin 572 çift evlendi
2022 yılında Darıca'da bin 572 çift evlendi
Haber albümü için resme tıklayın

Darıca Belediyesi’nin verilerine göre 2022 yılı içerisinde 215’i yabancı evlilik olmak üzere toplam bin 572 çifte nikah kıyıldı. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi içerisinde yer alan modern nikâh salonlarında kıyılan nikahlarda yeni evli çiftlere takı töreni ve fotoğraf çektirmek için özel alanlar da bulunuyor.

2022 yılında Darıca'da bin 572 çift evlendi

BAŞKAN BIYIK MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Mutlu bir yuva kurmak için Darıca Belediyesi’ne başvuran çiftleri Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da zaman zaman yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu. Vatandaşların davetlerini kırmayarak bu mutlu günlerinde yanlarında olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, genç çiftlerin kimi zaman nikah akitlerini gerçekleştirirken, kimi zaman da nikahlarına şahitlik ederek, en mutlu günlerinde yeni evli çiftlerin yanında oldu.

2022 yılında Darıca'da bin 572 çift evlendi

02 Oca 2023 - 11:26 Kocaeli/ Darica- Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar