Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”

Başkan Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi iken vefat eden Ersin Alpaslan’ın hemşerileri ve aile fertleriyle bir araya geldi. Başkan Büyükakın, Yenişehir Mahallesi’nde Ersin Alparslan’ın ismiyle yaşayacak bir taziye evinin hayata geçirilmesi talimatını da verdi.

Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”
Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi iken vefat eden Ersin Alpaslan’ın hemşerileri ve aile fertleriyle bir araya geldi.  Aynı zamanda AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının kurucularından olan Alparslan için Kuran okunurken, dualarda edildi. Birliktelikte AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’inde hazır bulunduğu toplantıda, Ersin Alparslan’ı rahmetle anan Başkan Büyükakın, “Ersin Alparslan kardeşimize bir kez daha Rabbimden rahmet diliyorum” dedi. Onun bir davası ve ideali vardı diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Bu millete hizmet etmek için sahada var gücüyle çalışıyordu. Bizlerde hemşerilerimizin rızasını alabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gayemiz milletimizin rızasını kazanmak. Ersin Alparslan kardeşimizin ve bizlerin en önemli gündemi Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023’te gireceği seçimlerdi. Şimdi bu gündem için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi. 

 

Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”

“VAR MI AÇTIRAN, BECEREBİLEN BAŞKA BİR LİDER? YOK” 

“Cumhurbaşkanımızın seçilmesinden daha önemli gördüğüm bir konu yok” diyen Başkan Büyükakın, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Cumhurbaşkanımızın yeniden 2023 seçimlerinde kazanması için gerçekleri her yerde anlatıyorum. Bu bizler için bir gurur meselesidir. Onun gibi bir liderin davasına sahip çıkmak, onun bu memlekette yaptıklarının arkasında durmak ve yarım kalmamasını sağlamak, devamı için gayret etmek benim için vatan borcudur. Cumhurbaşkanımız, memleketin en zor zamanlarında bile gemisini karaya oturtmamayı bilen bir kaptandır, liderdir. Şimdi düşünsenize başka biri olacak Putin’e bu gıda koridorunu açtıracak. Var mı açtıran, becerebilen başka bir lider var mı? Yok.”

 

Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”

“CUMHURBAŞKANIMIZDA CESARETTE VAR, İRADE DE” 

“Şimdiye kadar yapılanlar, taş üstüne taş konulanlardan sonra uçak havalanıp uçmaya başlarsa kimse bunu durduramaz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Ama piste çakılırsa eskisinden çok daha kötüye gider bu memleketin hali. Onun için dikkat etmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın vizyonuna dönük bugünlerde yaşadığımız tüm gelişmeleri hepimiz görüyoruz. Birçok insan vekillik yapabilir, belediye başkanlığı yapabilir ama liderlik başka bir şey. Cumhurbaşkanımız lider. Onun bu memlekette yaptığı işler sıradan işler değil. Sayın Cumhurbaşkanımızda cesarette var, irade de. Millet olarak arkasında durmamız gerekiyor” ifadelerini sarf etti. Başkan Büyükakın, Yenişehir Mahallesi’nde Ersin Alparslan’ın ismiyle yaşayacak bir taziye evinin hayata geçirilmesi talimatını da verdi. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”
Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”
Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”
Büyükakın: “Ersin Alparslan’ı rahmetle anıyorum”

28 Ara 2022 - 09:52 Kocaeli/ İzmit- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar