Kaleci Gökhan: “Galibiyetle döneceğiz” 

Temsilcimiz Kocaelispor’un tecrübeli kaleci Gökhan Değirmenci, pazar günü deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını ifade ederek, “Çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum ama oradan da galibiyetle döneceğiz” dedi

GEVŞEMEMELİYİZ

Gökhan Değirmenci önceki günkü antrenman öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Değirmenci “Kastamonu tecrübeli bir takım. Liderliği de aldık ve rakiplerin tamamı lider bir takımla, ayrıca Kocaelispor ile oynayacakları için daha konsantre olacaklar. Bizim liderliğin motivasyonunu arkamıza alıp, gevşemeden mücadele etmemiz gerekiyor. Çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum ama oradan da galibiyetle döneceğiz” dedi.

BASKI OLUŞTURMAYACAK

Sözlerini sürdüren Değirmenci, “ Liderliğin üzerimizde bir baskı oluşturacağını düşünmüyorum. Çünkü takımda oldukça deneyimli, daha şampiyonluklar yaşamış, konumun stresini yönetebilecek futbolcuların sayısı çok. Zaten Kocaelispor olduğumuz için sezon başından beri rakipler bize daha farklı konsantre oluyor. Lider olsak da olmasak da sürekli bu tür ekstra motive takımlarla oynamaya devam edeceğiz.

ÇOK ANLAMLI OLUYOR

“Futbol farklı dinamiklere sahip bir oyun. Her maçta bir iki kişi öne çıkıyor. Galibiyetlerin tam anlamıyla takımla birlikte alınası, kimsenin parlamadan kazanılması çok daha anlamlı oluyor. Bizde de isim değil de takım ön planda olur. Tüm takım arkadaşlarım tek bir hedefi ve ideali var, o da sezon sonunda beklenen şampiyonluk. Bunun için her şeyi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

07 Ara 2022 - 18:31 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar