Ellibeş, Öğretmenler Günü’nü kutladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

“Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmamızda en büyük güvencemiz gençlerimizi geleceğe hazırlayan sevgili öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Başta görevleri başında şehit düşmüş eğitimciler olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlere Allah'tan rahmet, emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.”

24 Kas 2022 - 10:08 Kocaeli/ İzmit- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar