Hürriyet, ‘halk ekmek imzasını’ inkar ediyor!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, Büyükşehrin ucuz ekmek satmak için halk ekmek fabrikası kurmasını isteyerek 2019 yılında imzaladığı protokolü inkar ettiği iddia edildi. Hürriyet, İzmit 17 Ekim 2019’da Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası ile ‘Halk Ekmek Satış Protokolü’ imzalamıştı

Galip Ataman
Galip Ataman Tüm Haberleri
Hürriyet, ‘halk ekmek imzasını’ inkar ediyor!
Haber albümü için resme tıklayın

2019’DA PROTOKOL İMZALADI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye meclisinden aldığı yetkiyle 17 Ekim 2019 tarihinde Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası ile ‘Halk Ekmek Satış Protokolü’ imzaladı. Protokol amacı, sosyal belediyecilik kapsamında maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara uygun bedelle ekmek satmak olarak belirlendi.

 

Hürriyet, ‘halk ekmek imzasını’ inkar ediyor!

HÜRRİYET İMZASINI UNUTTU

Büyükşehir ve İzmit Belediyeleriyle, Kocaeli Fırıncılar Odasınca imzalanan protokol kapsamında Kocaeli genelinde ihtiyaç sahiplerine ucuz ekmek satışına başlandı. Başkan Hürriyet protokoldeki imzasını unutarak CHP meclis üyesi Engin Taşdemir ile “Büyükşehir belediyemiz acilen bir halk ekmek üretim fabrika kurmalı” paylaşımında bulundu.

 

210 GRAM EKMEK 3.75 TL

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, pandemi dönemi dahil ihtiyaç sahiplerine ayırım yapmadan maddi ve manevi destekte bulunarak Kocaeli’nde kimsenin aç ve açıkta kalmaması için çalışıyor. CHP’liler, ekmek üzerinden siyaset yaparken Büyükakın 5.00 TL’den satılan 210 gram ekmeğin büfelerde 3.75 TL den satılmasını sağlıyor.

15 Kas 2022 - 19:15 Kocaeli/ İzmit- Siyaset

Mahreç  Galip Ataman


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar