Sivaslılar mangalda buluştu

Kocaeli Sivaslılar Derneği tarafından düzenlenen mangal etkinliği büyük ilgi gördü. Erhan Oklu’nun ev sahipliğinde ROK Metal adlı işletmenin bahçesinde düzenlenen mangal partisi Sivaslıları bir araya getirdi

Sivaslılar mangalda buluştu
Sivaslılar mangalda buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

“GÜCÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZ”

Pişirilen köftelerin sohbet eşliğinde afiyetle yenildiği buluşmada Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş ve yöneticiler ile üyeler ve aileleri kalabalık bir grup oluşturdu. Kadir Zortaş, çok keyifli bir buluşmanın olduğunu vurguladı, “Sivas’tan gelen köftemizi hemşerilerimize ikram ettik Tesisin kapılarını bize açan başta Erhan Oklu olmak üzere emeği geçen herkese, katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Gücümüz birlikteliğimiz” dedi.

Sivaslılar mangalda buluştu
Sivaslılar mangalda buluştu

15 Kas 2022 - 16:30 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar