Doğanın tadını yürüyüş ile çıkardılar

Her ay farklı bir köyün tanıtımının yapıldığı Bizim Köy Doğa Yürüyüşleri etkinliğinde son durak Arpalık İhsaniye oldu.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün düzenlediği Bizim Köy Doğa Yürüyüşü etkinliği her ay farklı bir köyde devam ediyor. Doğaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yürüyüş etkinliğinin bu ayki adresi Arpalık İhsaniye oldu. Mahalle muhtarı ve köy derneği ile yapılan görüşmeler sonrası yürüyüşe uygun rotayı tespit eden Spor İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 80 kişinin katılımı ile yürüyüşü gerçekleştirdi.

Katılımcılar dere, orman ve şelale manzaraları eşliğinde 6 kilometrelik rotayı tamamlayarak doğaya doydu. Köy merkezinde bölge halkının ikramları ile keyifli zaman geçiren doğaseverler, etkinliği çok sevdiklerini söyledi.

25 Eki 2022 - 13:21 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar