Ellibeş: 'Yapamadınız, yapana gölge etmeyin'

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yaklaşık 2 yıl vatandaşı oyaladıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devreden muhalefet temsilcilerinin, şimdi hesap sorma cesaretini nasıl bulduğuna şaşırdıklarını kaydetti.

İHMAL EDİLMEDEN İLERLİYOR

Ellibeş şöyle dedi: “Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni bugün yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığına rağmen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ihmal etmeden, ötelemeden hızla ilerletmeye devam ediyor. Biliyorsunuz, burada tam 489 bina yaklaşık 4 ay gibi kısa sürede, hem de şehre hiçbir olumsuzluk yaşatmadan yıkıldı. Bu bile başlı başına çok büyük bir işti.

HUZURSUZLUK ÇIKARMAYIN

Şimdi 1.105 konutun inşası için ihale yapıldı ve firmaya yer teslim edildi. Bu firma da gelip şantiyesini kurmuş durumda. Burada hak sahipleriyle anlaşma sağlanmış. Vatandaşlarımıza yapılan kira yardımları iyileştirilmiş. Herkes büyük bir heyecanla bu projenin tamamlanmasını bekliyor. İnşallah 650 günde bu iş bitmiş olacak. Ama şimdi muhalefetin buradan siyaset devşirmeye, vatandaşımızı huzursuz etmeye çalışmasını ve üstelik  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni suçlama gayretini şaşkınlıkla izliyoruz.

HESABI İTTİFAK ORTAĞINA SOR

Bir hesap sorulacaksa, neredeyse 2 yıl vatandaşı orada boş vaatlerle oyaladıktan sonra arkasına bakmadan kaçan ittifak ortaklarına bu hesap sorulmalıdır. “-Ne oldu, seçimden önce burayı biz yaparız. Cedit’te haksızlık var, biz bunları düzelteceğiz. Yeter ki bize oy verin” dedikleri bu milleti neden kandırdık diye kendilerini sorgulamaları gerekir. Hem insanları mağdur edip, hem de hesap sormaya kalkan bu anlayışın samimiyetsizliğini, her fırsatta milletimizi kandırmaya çalıştığını artık herkes görüyor. Yapamadınız, en azından yapana gölge etmeyin."

19 Eki 2022 - 10:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar