Gölcük'te konservatuar sınav heyecanı

Gölcük Belediye Konservatuarı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için yetenek sınavı, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak.

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için yetenek sınavı, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 11.00’da yapılacak. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılacak olan sınav ile konservatuvar eğitimi alacak genç yetenekler belirlenecek.

 

UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN YAPILACAK

Yetenek sınavları; Klasik Türk Müziği Bölümü (ud, keman, ney), Türk Halk Müziği Bölümü (bağlama), Batı Enstrümanları Bölümü (gitar, piyano), Şan Bölümü (THM şan, TSM şan) branşlarında, uzman eğitmenler tarafından yapılacak. Yetenek sınavlarında başarılı olan öğrenciler ise kayıtlarını tamamlamaları sonrasında, 22 Ekim Cumartesi günü eğitime başlayacaklar.

 

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için yetenek sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

12 Eki 2022 - 15:15 Kocaeli/ Gölcük- Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar