Oktay: 'Cumhur İttifakı içerisindeki muhalefetiz'

BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay yapılacak olan kongre öncesi basın toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Oktay, çalışacaklarını ve Kartepe'de adım atılmadık yer bırakmayacaklarını söyledi

GENEL KURUL YAPILACAK

16 Ekim Pazar günü saat 14.00'de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde BBP Kartepe İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek. Genel kurul öncesi İlçe Başkanı Ali Oktay, Köfteci Erim'de basın toplantısı düzenledi. İlçe yönetiminden isimlerin de yer aldığı toplantıda konuşan BBP Kartepe İlçe Başkanı Oktay kongreye dair ayrıntılardan söz ederken yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi, hedeflerinden bahsetti. Geçtiğimiz aylarda göreve atanan Oktay, kongrede seçilmiş başkan olacak.

ADIM ADIM KARTEPE

BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay basın toplantısında şunları söyledi: "Kartepe'de kurulalı yaklaşık 45 gün oldu. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'ndan Allah razı olsun, 30 yıllık bir partiyiz ama adımız hiç kötü bir olayla anılmadı. Biz de buna layık olmaya çalışıyoruz. Göreve gelir gelmez ilçe ziyaretlerinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde 'Adım Adım Kartepe' projemizi hayata geçireceğiz. Kartepe'de adım atılmadık yer bırakmayacağız. Halk günü yapacağız, o günlerde vatandaşımızın kurum ve kuruluşlarla yaşadığı sıkıntıları çözmeye çalışacağız. Biz vatandaşın sorunlarını çözer ve gençlerimizin yanlış yollara gitmesinin önüne geçebilirsek kendimizi başarılı kabul edebiliriz.


CUMHUR İTTİFAKI İÇERİSİNDEKİ MUHALEFETİZ

15 yıl önce siyasete  AK Parti'den girdim fakat geçtiğimiz günlerde AK Parti'den istifa ettim ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil'in davetiyle partiye katıldık. 'Neden AK Parti ile ve MHP ile aynı gruptasınız?' denilebilir ama burada ülkemizin selametini düşünüyoruz ve biz Cumhur İttifakı içerisindeki muhalefetiz. Cumhur İttifakı içerisindeyiz, çok önemli bir seçim yapacağız. Biz de BBP Kartepe İlçe Başkanlığı olarak bölgemizde en zayıf olduğumuz noktalara gideceğiz çünkü bir zincir içerisindeki en zayıf halka kadar güçlüdür. 1 milletvekili hedefliyoruz, üye sayımızı da arttıracağız. Genel seçime kadar 5 bin üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. 2 teyzemiz bizi bilmiyormuş ama tabela asınca bize geldiler."

07 Eki 2022 - 14:30 Kocaeli/ Kartepe- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Tabiki - Son yıllarda insanların çok ilgisini çeken gerçekten temiz kadro temiz geçmiş insanlar bundan dolayı çok seviyor bence hiç kormadan hiçbir şüphe duymadan rahatlıkla oy atabileceği bir parti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:10

Kocaeli Haber

Oyunlar