Baro yönetimine bağımsız aday

1938 yılında kurulan ve Türkiye’nin köklü barolarından olan Kocaeli Barosu’nun 37. Olağan Genel Kurulu, 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Mevcut başkan Bahar Gültekin Candemir’in yeniden aday olmadığı seçimde Mehmet Gül ve Aysun Torun başkanlık için yarışacak.

Çarşaf liste yöntemiyle gerçekleştirilecek seçimde başkanlık için iki aday yarışırken, yönetim kurulu üyeliği için aday sayısı artıyor. Şuana kadar 26 kişi adaylığını açıkladı. Dün de Av.Abdullah Serdar Önür, baro yönetim kurulu üyeliği için bağımsız aday olduğunu deklare etti.

AVUKAT A. SERDAR ÖNÜR KİMDİR?

1980 yılında İzmit’te doğdu. 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Eski baro başkanlarından Av. Ersayın Işık’ın yanında yaptığı staj sonrasında, 2006 yılında Kocaeli Barosu'na kayıt olarak babası Avukat Candua Önür ile birlikte serbest olarak avukatlık hayatını aralıksız olarak Can Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu adı altında devam etmektedir. Kocaeli Barosu’nda çeşitli komisonlarda görev alan Abdullah Serdar Önür, birçok dizi ve reklam filmlerinde de rol aldı. Sanatla da yakından ilgilenen Av. Önür, halen Oyun Sahnesi Tiyatrosu ile İzmit Şehir Tiyatroları kurucusu ve sanat yönetmeni görevini yürütüyor. Çeşitli dergilerde köşe yazıları da yayımlanan Av. Önür, evli ve 1 çocuk babası.

06 Eki 2022 - 13:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar