Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”

AK Parti’de danışma meclisleri Kartepe İlçe Danışma Toplantısı ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde başladı. Toplantıda kürsüye çıkan Büyükakın, “Kartepe’de devam eden yatırımlarımızdan biri teleferik projesidir. Şu yapamazlar dediği teleferik projesi vardı ya, Allah’ın izniyle onları teleferiğe bindireceğiz.” sözleri ile muhalefete yüklendi

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”
Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kartepe İlçe Danışma Meclisine  AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, AK Parti ilçe başkanlar ve AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlar katılım gösterdi.

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”

“MOTİVASYON SIKINTISI ÇEKTİĞİM ZAMAN LİDERİM AKLIMA GELİYOR”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, “Liderine sonsuz bağlı işinden, evinden kendinden fedakarlık eden böylesi bir teşkilatları çalışıp kaptanlığını yapmanın gururunu yaşıyorum. Motivasyon sıkıntısı çektiğim zaman liderim Cumhurbaşkanı Erdoğan aklıma geliyor. Onunla kendimi motive ediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Davos zirvesinde İsrail Cumhurbaşkanına "One minute" dediği aklıma geliyor, bunun ardından hain darbe girişiminde biz kimseye değil halkımıza güveniyoruz, halkımızı şehirlerin meydanlarına davet ediyoruz demesiyle aklında şüphe olanların dahi meydana inmesi halkın demokrasiye sahip çıkmasının dünya tarafından şaşkınlıkla izlenmesi aklıma geliyor.

“ERDOĞAN GÜCÜNÜ TEŞKİLATLARDAN ALIYOR”

Birleşmiş Milletler (BM) genel kurulunda dünya 5’ten büyüktür deyişi aklıma geliyor. Tüm dünyanın gözü önünde “o Biden ise ben Erdoğan” derken dünyaya meydan okurken bu gücünü teşkilatlardan aldığı bilinmelidir. Bir tercihten öte başka bir yolun olmadığını bilmeli ve aramıza nifak ve iftira sokturmamalıyız. Bizim aramıza girmeye çalışanların içimizdeki İrlandalılar olduğunu bilmeliyiz. Görevini devreden Bekir Enes kardeşime teşekkür ederim. Bu 2023 seçimleri öncesinde son danışma meclisimiz. Bu seçim için Cumhurbaşkanımızın "Ya olacağız, ya öleceğiz" vurgusunu yapmakla yetiniyorum. Teşkilat varsa her şey var, teşkilat yoksa hiçbir şey yok diyor sizleri Allah'a emanet ediyorum." sözlerini kullandı.

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”


"ELİF GİBİ DİMDİK DAVASINA SADIK BİR AİLEYİZ"

Yılmaz’ın ardından kürsüye gelerek söz alan Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Durmuş, “Biz AK Kadınlar olarak Kartepe'mizin tüm mahallerince cumhurbaşkanımızın selamını ileterek vatandaşlarımızın kapısını çalıyor kapısına varamadıklarımızın telefonunu çaldırıp gönül bağı kurmaya devam ediyoruz. AK Parti kurulduğundan bu yana görev yapmış bütün kadın teşkilatlarımıza ulaşıp güzel bir programa imza attık. Onlarla birlikte 2023 hedeflerine gümbür gümbür el ele varacağımızın teminatını aldık. Biz Elif gibi dimdik, davasına sadık kocaman bir aileyiz.” dedi.


SOSYAL MEDYA ALGILARINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nihat Erim Dizdaroğlu, “Rabbime böyle bir teşkilat ve böyle bir gençlik bana nasip ettiği için teşekkür ederim. Gençlerimizi sosyal medya algıları sürü psikolojisi ile yönlendirmelerine izin vermeyeceğiz.”


"BÜYÜKAKIN OLMADAN BELEDİYECİLİK OLMAZ"

Danışma Kurulu’nda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Şu fotoğraf ve bu salon ile herkes gurur duyuyor. Birlik ve beraberlik içinde eksiksiz bir teşkilat ile burada olmaktan gurur duyuyorum. Biz Kartepe’de şehir olmasını gelişmesini elimizden geldiğince doğru projeleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu projeleri beraber yapıyoruz. Bu danışmanın önemini biliyoruz. 2023’ün yoluna girdiğimiz bu günde sizlere teşekkür ediyorum. İl Başkanıma ve Tahir Büyükakın’a teşekkür etmeyi borç buluyorum. Tüm samimiyetimle şunu ifade etmek istiyorum il başkanımız Mehmet Ellibeş olmadan teşkilatçılık, Tahir Büyükakın başkanımız olmadan belediyecilik yapmak mümkün değildir."

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”

“TELEFERİĞE BİNDİRECEĞİZ”

Sözlerine Kartepe Teleferik Projesi’ne değinerek başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ben sadece Kartepe için toplam rakamlardan bahsedeceğim. Şuana kadar Kartepe’mizde toplam 557 milyon liralık yatırım tamamlandı. Altyapı, üstyapı, aydınlatma ve kültürel alanlarda Mustafa başkanımızla büyük bir yatırım gerçekleştirdik. Devam eden 725 milyonluk yatırımın 390 milyonluk kısmı Kartepe teleferiğidir. Şu yapamazlar dediği teleferik projesi, Allah’ın izniyle onları teleferiğe bindireceğiz.


“TEKRAR CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Sözlerine 2023 Haziran ayında yapılacak seçim sonuçları hakkında düşüncelerinden bahsederek devam eden Büyükakın, “Planlanan da 29 tane daha projemiz var. Aslında hepiniz biliyorsunuz önümüzdeki en önemli durum 2023 seçimleridir. Seçim sürecinde gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mazlumların hakkını savunabilmesi için, dünyaya gür sesini duyurması için hep birlikte çalışacağız. Bu çalışmalar neticesinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandırarak onu tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız.”

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”

“6’LI MASA, YANINDAKİLER, ALTINDAKİLER  TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZEBİLİR Mİ?”

Türkiye’nin sorunları hakkında konuşan Tahir Büyükakın, “Kocaeli genelinde 46 bin denek ile bu anket yapıldı. Türkiye gibi dört tane yerde tahmin yapabilirsiniz. 46 bin demek mahalle mahalle tahmin yapabilmek demektir. Bu anket sonuçlarının içinde siyasi değerlendirmelere ilişkin sorular da var. Beni için çok anlamlı bir sonu. Bu 6’lı muhalefet, ya yanındakiler, altındakiler perdenin arakasındakiler hepsi. Türkiye gündemi ve sizin gündeminizde yer alan sorunları meseleleri dertleri çözebilir mi?


“MEMLEKETİN SORUNLARINI ÇÖZECEKLERİNE KENDİLERİ İNANMIYOR”

Kocaeli genelinde yapılan anket sonuçlarını açıklayan Başkan Büyükakın, “Kocaeli’deki vatandaşların yüzde 63’ü bu soruya “Hayır” cevabı vermiş, bu zaten bizlerin bildiği bir şey. Bu ankette CHP oy vereceğim demiş falanca filanca partiye oy vereceğim demiş. Bu soruya evet çözer hayır çözemez diyen CHP’lilerin oranına baktığımızda evet çözebilir diyenler CHP’lilerin sadece yüzde 50’sidir. Yani her 2 CHP’liden 1’i çözebilir diyor. Geriye kalan yüzde 50’den de yüzde 29.6’sı çözemez diyor. Bu memleketin meselesine çözeceklerine kendileri de inanmıyorlar. İYİ Partililerde bu meseleleri çözeriz diyen yüzde 45.8’i, yüzde 35’i ise hayır çözemeyiz diyor. İYİ Partililerden de 3 tanesinin 1 tanesi de bu meseleleri çözemeyiz diyor. Aslında kimin sorunları çözeceğini de biliyorlar. Bu memleketin meselelerine çözecek tek ittifak bizim kurduğumuz ittifak Cumhur İttifakıdır. Türkiye’nin tamamında hizmet üretmeye devam ediyoruz.

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”

“BİZİ ÇALIŞTIRMIYORLAR DİYORLAR,SİZE TANIDIK GELİYOR DEĞİL Mİ?”

Sözlerine muhalefete yüklenerek devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Geçen günlerde muhalefet büyükşehir belediye başkanları bir bildiri yayınladı. Bizi çalıştırmıyorlar dediler, tanıdık geliyor bu sözler size değil mi? Bir heykel açıyorlar fakat iş altyapı ve üstyapıya girmeye gelince büyük işlerle uğraşmaya gelince hepsi bize engel oluyorlar diyorlar. Belediye ve büyükşehirlere nasıl kaynak gönderildiği bellidir. Hiç kimseye kayırma kaynak gönderme yapılmaz. Hiçbir partiye farklı bir kesit uygulanmıyor fakat bunlar iş çalışmaya gelince ipe un seriyorlar. Bize engel oluyorlar, bizi çalıştırmıyorlar diyorlar. Yaptıklarımızı alnımızın akıyla anlatıyoruz. Söz verdiniz hani yapacaktınız derler, süreç başlar yandaşa verdiniz demeye başlarlar. Böyle bir helalleşme olabilir mi? Çalışan çalışıyor, bakın Kartepe çalışıyor. Geçmişte bütün yaptıklarını unutarak karşınıza geçip ‘helalleşeceğiz’ derler. Her Allah’ın günü yalan söyleyeceksiniz, yalanınız ortaya çıkacak. Bu millet bunu yer mi? Sayın Cumhurbaşkanımızı Allah’ın izniyle yalnız bırakmayacağız.”


“DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLAN BİR ÜLKEYİZ”

Sözlerine muhalefete yüklenerek başlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “İkinci yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak. İnancımızı sahaya yansıtarak vatandaşlarımızın her biriyle buluşarak 2023 seçimlerine gittiğimiz bu yolda vatandaşımızla bütünleşeceğiz. Bu cephe bir telaş içerisinde bu cephenin ülkeye vereceği bir şey yok. Onlar adına haykırdıkları AK Parti karşıtlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı var. Böyle bir tabloda bizim dik durmamız destek vermemiz lazım. Neymiş güçlendirilmiş parlamenter demokrasiye geçeceklermiş, böyle bir şeyi tarihin tozlu sayfalarına gömdük. Şuan dünyada söz sahibi olan bir ülke var. Rusya Ukrayna savaşındaki esir değişimine kadar önderlik yapan bir Türkiye var. Biz konut projelerimiz ile vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. AK Parti çöküyor diyenlerin bu tabloları görmeniz yeterlidir.”

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”

“SANA GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ”

Sözlerinin devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Ellibeş, "Sayın Kemal Bey bomba patlattı. Başörtü meselesi çözüleli yıllar oldu. Benim hakkımdır zaten, benim giyimime başörtüme karışamazsın. Sen bununla ilgili ne çözeceksin. Yara kapanalı çok oldu, dürüst ol biraz. Müslümanı saf zannetme, sana sandıkta gereken cevabı verecektir. Müslüman uyanıktır senin bu tuzağına düşmüş. Biz unutmadık senin anayasa mahkemeleri kapısında tuttuğun nöbeti. Biz bedeller ödedik, sen kurnazlık yapacaksın ama yemezler. Başörtüsü için bez parçası dediği görüntüler var. Buna sandıkta cevap vereceğiz. AK Parti bu meseleyi çözdü zaten. Bize sizde üşen daha çok çalışmaktır" ifadelerine yer verdi.

“BUGÜNE KADAR ALDIĞIMIZ OYLARDAN DAHA FAZLA ALACAĞIZ”

Haziran ayında gerçekleşecek seçim hakkında konuşan Ellibeş, “Mersin’de yaşadığımız olayı unuttuk mu? Ne diyor CHP, ölen teröristlerin DNA’larını istiyor. Önce bunu PKK’nın yayın organları diyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin yönetimi ülkeyi bölmek isteyen HDP’nin peşine takılmış onlarının dilinden konuşuyor. Mesele sadece ekonomi değil. Ülkemizin bekası daha da önemlidir arkadaşlar. Bu noktada saldırı altındayız. Bu seçimi en güçlü şekilde kazanmak mecburiyetindeyiz. Kalbi inancım budur ki 2023 seçimleri sandıklar açıldığında bugüne kadar aldığımız oylardan daha fazla oy alacağımızdan tereddüdüm yok.” dedi.

Büyükakın muhalefete yüklendi: “Yapamaz diyenleri teleferiğe bindireceğiz”

05 Eki 2022 - 09:29 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar