Şeyma ile Semih bir ömre ‘evet’ dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem personeli Şeyma Saka hayatını avukat Semih Can Yanar ile birleştirdi

Şeyma ile Semih bir ömre ‘evet’ dedi
Şeyma ile Semih bir ömre ‘evet’ dedi
Haber albümü için resme tıklayın

MUTLU GÜNLERİ

Kocaelispor’un logo tasarımını yapan merhum Emin Saka’nın torunu Şeyma Saka ve Semih Can Yanar hayatlarını birleştirdi. Özay ve Zeynep Yanar çiftinin oğulları avukat Semih Can Yanar ile Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sadık ve Nurhan Saka çiftinin kızları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem personeli Şeyma Saka, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

 

Şeyma ile Semih bir ömre ‘evet’ dedi

BÜYÜKAKIN KIYDI

İzmit Seka Bahçe Kır Düğün Salonu’nda yapılan düğünde genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıydı. Düğüne, genç çiftin meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Nişan merasimiyle resmiyete ilk adımlarını atan çift, kır düğününde attıkları imza ile de mutlu bir yolculuğa çıktı. Genç çift düğün sonrası balayı için Montenegro’ya gitti.

Şeyma ile Semih bir ömre ‘evet’ dedi

27 Eyl 2022 - 17:17 Kocaeli/ İzmit- Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar