Koyun: "Kazanamazsak gereğini yaparsınız"

Fırat Gül’ün maç sonunda ayrılmak istediğini söyleyen Engin Koyun, “Ancak bir seri yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. ‘Uşak maçında da kazanamazsak gereğini yaparsınız’ diyerek kabul etmedim” yorumunu yaptı.

Son üç maçından da berabere ayrılan  Kocaelispor’da kazan kaynıyor. 87. dakikada yediğimiz golle 2 puan kaybettiğimiz Buca maçı sonrası taraftarlar yönetim ve teknik direktör Fırat Gül’ü istifaya davet etti. Maç sonunda basın toplantısında Gül, “Ne zaman ne yapmam gerektiğini bilirim” açıklaması yaparken, son gelişmeleri Kocaelispor Başkanı Engin Koyun gazetemize anlattı.

SERİ YAKALAYACAĞIZ

Maç sonunda Fırat Gül’ün kendisine “Gerekirse istifa ederim” dediğini aktaran Engin Koyun, çarpıcı açıklamalar yaptı: “Yönetim içinde de hocanın hemen gitmesi gerektiğini düşünenler var. Ancak ben bu tip değişimlerin fayda getirdiğini görmedim. Bu nedenle Uşak maçının da sonucunu bekleyeceğiz. Eğer o maçtan da istediğimiz sonucu alamazsak o zaman gereğini yaparız. Fırat hocamıza bu 90 dakikayı da bir fırsat olarak verdik. Ben başarılı olacağımıza ve Uşak ve Balıkesir maçlarıyla başlayan bir seri yakalayacağımıza inanıyorum”.

SERİ YAKALAYAMAZSAK BEN DE BIRAKACAĞIM

“Bu sene şampiyon olacağız. İskenderun bu grubun en güçlü takımı değil. Buca mali açıdan ve kadro derinliğiyle bizim daha ciddi rakibimiz. İskenderun bu tempoyu sürdüremez. Biz ise seri ile birlikte öne çıkacağız. Buna yürekten inanıyorum. Kongreyi kasım ayında yapacağız. Eğer beklediğimiz sonuçları alamazsak seri yakalayamazsak elbette ben de istifa ederim. Bu seriyi yakalayamazsak devam etmenin de anlamı yok. Zorlamanın anlamı yok.”

20 Eyl 2022 - 09:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar