Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı

2022-2023 eğitim-öğretim yılında ilk ders zili çalarken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yeniden okullarına kavuşan öğrencileri okulun ilk günü yalnız bırakmadı.

Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı
Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2022–2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin heyecanını paylaştı. Kızı Merve Bıyık’ı okuluna bırakan Başkan Muzaffer Bıyık, Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törene katılarak öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Yaz tatilinin ardından okullarına dönen öğrencilere başarılar dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Uzun bir yaz tatilinin ardından yeniden okulla buluşmanıza bizler de sevindik. Darıca Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Darıca önümüzdeki süreçte diğer tüm alanlarda olacağı gibi eğitim alanındaki yatırımlarla da adından söz ettiren bir ilçe olacak. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin her zaman yanındayız. Yeni eğitim öğretim dönemi hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

12 Eyl 2022 - 15:32 Kocaeli/ Darica- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar