Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıta personeliyle bir araya geldi

Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla buluştu
Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla buluştu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. Yılı ve Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Koordinatör Cengiz Öztürk ve Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya’nın da katıldığı ziyarette zabıta personeli ile sohbet eden Başkan Söğüt, tek tek tebrik etti.

 

Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla buluştu

FEDAKÂRLIK VE ÖZVERİ

Ziyarette konuşan Başkan Şener Söğüt, “Zabıta Teşkilatımızın 196. kuruluş yıldönümünde bir aradayız. Zabıta Teşkilatı; belediyelerin iç güvelik birimi, tabiri caizse kolluk birimidir. Her birimimizin zorlukları var ama sizlerin zorlu çalışma hayatının yanında hem özveri hem de fedakârlık gerektiren bir görevi var. 

 

Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla buluştu

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

Her zaman birlikte ve omuz omuza çalıştığımız zabıta personelimize, göstermiş olduğunuz başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum. Tüm zabıtalarımızın zabıta haftasını ve zabıta teşkilatının 196. ‘ıncı kuruluş yıldönümünü tekrar kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla buluştu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar