Fırat Gül: “Bedeli ağır olabilir”

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül maçtan sonra yaptığı açıklamada maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını ifade etti. Gül, kaçırdıkları gollerden de yakındı

“3 PUAN HER ŞEYİN ÖNÜNDE”

Genç teknik adam açıklamalarında, “Gerekli olan oyunu oynamaya ve oyunumuzun üzerine katmaya devam ediyoruz. İlk maçta da bu maçta da hem oyun hem, hem pozisyon, hem de skor üstünlüğü takımımızdaydı. Ancak şu var, bazı maçlarda bu kadar fazla pozisyon harcarsak bunun bedeli ağır olabilir. Kırşehir maçında çok pozisyona girdik. Skoru açabilirdik, olmadı. Netice olarak baktığımızda 3 puan her şeyin önünde” dedi.

“İŞİNİZ DAHA DA KOLAYLAŞIYOR”

Fırat Gül açıklamalarının devamında, “Maç boyunca kalemizde pozisyona izin vermedik. Burası daha kritik. Bakın şampiyon olan takımlara, 70 gol atıyor, 20 gol yiyor. İyi savunma yapabilen takımlar şampiyon oluyor. Buna iyi hücumu da eklediğinizde işiniz daha da kolaylaşıyor. Zaten öncesinde de rakiplerimizin bize karşı öncelikli olarak oynatmamayı, savunmayı düşüneceklerini öngördüm. Nitekim ilk iki maç da böyle bir oyun oldu” diye konuştu.

“BİZE DEPLASMAN YAŞATMADILAR”

Gül, son bölümde ise, “Böylesi deplasmanlarda galip gelmek önemli. Çünkü ligin başı ve çok puanlar bu süreçte sağa sola dağıtılır. İlk haftaları kayıpsız geçmek kıymetli. Tribünden maç esnasında yabancı maddeler gelmiş. Maça konsantre olduğumdan çok farkında değildim. Bunlar olabiliyor. Biz deplasmandayız belki ama taraftarımız bunu bize yaşatmadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Onlara her daim ihtiyacımız olacak” dedi.

05 Eyl 2022 - 14:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar