Başkan Söğüt: “7/24 var gücümüzle çalışıyoruz”

Yeniyalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Söğüt, “Bu kentte yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzünü daima güldürmek istiyoruz. Eksiklikleri biliyoruz; 7/24 var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

Başkan Söğüt: “7/24 var gücümüzle çalışıyoruz”
Başkan Söğüt: “7/24 var gücümüzle çalışıyoruz”
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniyalı Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde incelerken, düzenleme çalışmalarının devam ettiği Kevser Parkı’nda da hem vatandaşlarla sohbet etti hem de süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Altyapıyla ilgili gelen soruları da cevaplayan Başkan Söğüt, “Çok eski bir altyapı vardı. Elimizi taşın altına koymamız gerekiyordu. Görmezden gelip yapmayabilirdik de ama bu bu kente ihanet olurdu.

 

Başkan Söğüt: “7/24 var gücümüzle çalışıyoruz”

SONA DOĞRU GELDİK

Çoğu mahallemizde altyapı bitti, üstyapı da sona doğru gelindi. Yeniyalı Mahallemizde de biten sokakları hemen asfaltlıyoruz. En kısa sürede de tüm sokaklarımız alt ve üstyapısıyla yenilenmiş olacak. Bu kentte yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzünü daima güldürmek istiyoruz. Eksiklikleri biliyoruz; 7/24 var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Başkan Söğüt, Kevser Parkı’nda da çalışmaların kısa sürede biteceğini belirtti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar