Belediye Derincespor Canbaz’a emanet

3.Lig takımlarımızdan Belediye Derincespor’un yeni teknik direktörü belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Sarı-Lacivertli ekipte, takımı İsmail Cem Canbaz çalıştıracak.

Belediye Derincespor’un yeni teknik direktörü İsmail Cem Canbaz aslen Muğlalı. 46 yaşındaki teknik adam geçen yıl Osmaniyespor’da 12, Hopaspor’da ise 8 maç görev aldı. Bir yıl önce de Hopaspor’un başında bulunan İsmail Cem Canbaz, 18 maçta çıktığı takımıyla 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. İsmail Cem Canbaz, daha önceki yıllarda Payasspor, Sakaryaspor ve Bodrumspor takımlarında da görev yaptı. Canbaz’ın teknik ekibinde geçen yıl kaleci antrenörü olarak görev yapan, son 5 maçta takımın başında sahaya çıkan Nuri İlker Kıldır da bulunuyor.

23 Tem 2022 - 10:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar