Sezer: "15 Temmuz, milletimizin kahramanlık destanıdır"

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada:

“15 Temmuz 2016 tarihinde, Türkiye'nin bağımsızlık ve demokrasimizi hedef alan, FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan hain darbe girişiminin 6. yıl dönümündeyiz. Hain darbe  teşebbüsünün yıl dönümünde, millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kahraman Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Şanlı tarihimiz boyunca nice ihanet ve badireye göğüs germiş olan milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi de, dış destekli bir işgal girişimi olan hain darbe teşebbüsüne de karşı koymuş, vatanı uğruna canını feda etmekte asla tereddütte düşmeyeceğini dosta düşmana göstermiştir.

Vatansever milletimiz; günler ve geceler boyunca tutulan demokrasi nöbetleri ile aziz vatanımızın sahipsiz olmadığını, emsali görülmemiş bir biçimde ispatlamıştır.

Uzun yıllar boyunca sinsice planlar kurarak devletimizin her kademesinde kümeleşen, hain darbe teşebbüsünde bulunan teröristler, vatansever milletimiz karşısında boyun eğmek zorunda kalmışlardır.

15 Temmuz hain darbe girişiminde ebediyete irtihal eden 251 şehidimiz başta olmak üzere; ülkemizin geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını feda eden tüm kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Hemşehrilerimizi; 15 Temmuz akşamı saat 20.00’da Kongre Sarayı'ndan Anıtpark'a yapacağımız yürüyüşe ve Anıtpark’ta düzenleyeceğimiz 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet ediyorum" dedi.

13 Tem 2022 - 14:33 Kocaeli/ Gölcük- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar