Büyükşehir, Muhtarlık Dairesi için bina kiraladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha önce Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı ve Basın Yayın Daire Başkanlığı için İzmit Rafet Karacan Bulvarı üzerinde iki ayrı bina kiralamıştı. Büyükşehir, aynı bulvar üzerinde bulunan eski İlgi Çocuk Tıp Merkezi’nin bulunduğu binayı Muhtarlık Daire Başkanlığı için kiraladı.

3. BİNA KİRALANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut hizmet binasının yetersiz olması, daha konforlu ve daha sağlıklı ortamlarda vatandaşlara hizmet veremediği gerekçesiyle şehir merkezinde farklı noktalarda yeni binalar kiraladı. Büyükşehir, daha önce İzmit Rafet Karacan Bulvarı üzerindeki eski Sepaş’ın hizmet verdiği binayı Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı için kiralamıştı. Geçen ay da aynı bulvar üzerinde Zekeriya Aksoy’a ait binaya Basın Yayın Daire Başkanlığı taşınmıştı. Büyükşehir Belediyesi şimdi de Real AVM karşısında bulunan, Şehir Tiyatroları eski Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Savaş’a ait, eski İlgi Çocuk Tıp Merkezi’nin kullandığı binaya Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığını taşıyor. Yeni binanın idari binaya dönüşüm işleri yapılması ihalesi 21 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’de  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

SAĞLIK DAİRE İÇİN 4 KATLI YENİ BİNA

Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı içinde yeni bir bina kiraladı. Rafet Karacan Bulvarı üzerinde 3 adet bina kiralayan Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı için ise Demokrasi Bulvarı üzerinde bulunan ve içinde özel bir diş kliniğinin hizmet verdiği 4 katlı binayı satın almak için görüşmelerini sürdürüyor.

07 Tem 2022 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar