BTP Derince’ye genç başkan

Büyük Türkiye Partisi (BTP) Derince İlçe Başkanlığı görevine Hüseyin Pospor getirildi. Parti’nin il kongresi ise 30 Haziran’da gerçekleştirilecek

YÖNETİM BELİRLENDİ

Eski Başbakan Tansu Çiller tarafından kurulan ve kurucu genel başkanlığına Hüseyin Durmaz’ın getirildiği Büyük Türkiye Partisi, Kocaeli’de 6 ilçede teşkilatlarını oluşturmuştu. İl başkanlığını Orhan Karayel’in yürüttüğü partide yasa gereği ilçe kongreleri tamamlanırken, Derince’de de başkan ve yeni yönetim belirlendi. Büyük Türkiye Partisi Derince İlçe Başkanlığına Hüseyin Pospor getirildi. BTP’de il kongresi de 30 Haziran’da yapılacak.

 

ÇİLLER’E GİDECEKLER

Büyük Türkiye Partisi, ülke genelindeki kongrelerini tamamlandıktan sonra Büyük Kurultay yapacak. Yapılacak Büyük Kurultay’da mevcut genel başkan Hüseyin Durmaz, görevini Tansu Çiller’e teslim edecek. BTP İzmit İlçe Başkanı Cemalettin İnce, Temmuz ayının ilk haftasında ülke genelindeki tüm kongrelerin tamamlanacağını ve 15-20 Temmuz tarihlerinde tüm il ve teşkilat başkanları toplu olarak Ankara’da Tansu Çiller’in evinin önünde toplanacaklarını söyledi. İnce, Büyük Kurultay’ın da temmuz ayı sonunda yapılacağı duyuruldu.

24 Haz 2022 - 16:52 Kocaeli/ Derince- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar