Final Okullarında mezuniyet coşkusu

Başiskele’de bulunan Özel Final Lisesi ve Ortaokulu öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen törende gençler hep birlikte kep atarak sevinçlerini aileleriyle paylaştı.

SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDULAR

Başiskele’de bulunan Özel Final Okulları’nda mezuniyet töreni düzenlendi. 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminde okuldan mezun olan gençler hep birlikte kep attı. Okul bahçesindeki programa veliler de katıldı. Programa; Milli Eğitim Şube Müdürü Müjdat Yüksel, Özel Final Okulları sahibi Celalettin Gür, veliler ve öğretmenler katıldı.

 

DİPLOMALARINI ALDILAR

Mezun olan öğrenciler mutluluklarını birbirleri ve aileleri ile paylaştı. Lise birincisi Fehmi Göktuğ Katırcılar, ikinci Nur İclal Arapoğlu ve üçüncü Emre Coşkun oldu. Ortaokulda ise birinci Eylül Bayrı, ikinci Bahar Eskin ve üçüncü Emir Dayanç oldu. Temsili diplomalarını alan gençler daha sonra birlikte kep attı.

 

23 Haz 2022 - 17:17 Kocaeli/ Başiskele- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar