Ellibeş: “Ülkesini seven askeriyle şeref duyar, teröriste destek verenle değil”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teröristlere saygı duruşu yapılan HDP İl Kongresi’ne katılan CHP’li yöneticilerle ilgili şeref açıklaması yapılmasına tepki gösterdi

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Ellibeş’in açıklaması şöyle:

“Şeref; yüceliktir.
İnsan vatanıyla, milletiyle, tarihiyle şeref duyar.
Ülkesini korumak için canını ortaya koyan kahraman askeriyle şeref duyar.
Bu öyle büyük, öyle özel bir duygudur ki, evladı ancak ülkesine ve milletine faydalıysa şeref duyar.
Köklerinin Kuvâ-yi Milliye ruhuna dayandığını iddia edenlerin bugün terör örgütüne destek veren bir partinin kongresine katılmaktan ve bu kongrede teröristler için saygı duruşunda bulunulmasına tek söz etmeyip, orada yer alan temsilcilerinden şerefle söz ettiğini duyuyoruz.
Açık söylüyorum, milletimizin şeref duyduğu değerlerle bu anlayış aynı şey değildir.
Milletinden kopmuş, ülkesine yabancı olmuş bu anlayış, şimdi de çağrıldığımız her yere geliriz derken, yarın Kandil’den davet gelirse gideriz mesajı mı veriyor, doğrusu bunu da merak ediyoruz?
Bu arkadaşlar hatalarının bedelini ilk seçimde milletimiz tarafından yine hak ettikleri gibi en ağır şekilde alacaklar, bundan da şüphe duymuyoruz.”

22 Haz 2022 - 14:47 Kocaeli/ İzmit- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar