Sağlık İşçileri’nde yeni başkan Meral Oğuz oldu

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kocaeli Şubesi’nin kongresinde mevcut başkan Ahmet Bulgurcu yeniden aday olmadı. Tek adaylı kongrede Meral Oğuz sendikanın yeni başkanı olarak belirlendi.

Sağlık İşçileri’nde yeni başkan Meral Oğuz oldu
Sağlık İşçileri’nde yeni başkan Meral Oğuz oldu
Haber albümü için resme tıklayın

2 BİN ÜYESİ BULUNUYOR

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kocaeli Şubesi’nin olağan kongresi Luxor Garden Hotel’de yapıldı. Kocaeli Üniversitesi’nde örgütlü olan sendikanın kongresine katılım yüksek oldu. Genel Başkanı Hakan Toy başta olmak üzere Türk-İş İl Temsilcisi Yakup Yıldız, Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları, il temsilcileri ve üyeler kongrede yer aldı. Yaklaşık 2 bin üyesi bulunun sendikanın kongresinde 120 üye oy kullandı. Şube başkanlığına mevcut başkan Ahmet Bulgurcu yeniden aday olmadı, Meral Oğuz kongreye tek aday olarak katıldı ve şubenin yeni başkanı oldu.

 

Sağlık İşçileri’nde yeni başkan Meral Oğuz oldu

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Genel Başkan Toy, “500 TL ile işçinin gözünü boyayarak geleceği çalınıyor. İşçiye, ‘Biz haklarınızı alamadık. Şimdilik siz bu 500 TL ile idare edin’ deniliyor. İşçinin kimsenin sadakasına ihtiyacı yok. İşçinin kendi hakkını savunacak ve haklarını söke söke alacak bir sendikaya ihtiyacı var” dedi, diğer sendikaları eleştirdi. Kocaeli Şube Başkanlığına seçilen Meral Oğuz ise, “2015’ten bugüne kadar Türk-İş çatısı altında sendikal mücadelenin içinde yer alıyorum. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımızın gece gündüz çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Sağlık İşçileri’nde yeni başkan Meral Oğuz oldu

31 May 2022 - 17:17 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar