Çocuklar için parklar yenileniyor

Kocaeli’de çocukların hoşça vakit geçirdikleri park alanlarındaki ekipmanların bakım ve onarımı yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocukların gönüllerince oyun oynamalarını sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırıyor. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri, neşelendikleri alanlara gölge düşüren zarar görmüş parklarda ekipmanların bakım ve onarımı da yapılıyor. Bu çerçevede, Kocaeli genelindeki 12 ilçede bulunan oyun gruplarında periyodik olarak tamirat ve bakım çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilirken, kırık ekipmanlar tamir edilerek yeni görünümlerine kavuşturuldu.

17 May 2022 - 15:57 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar