CHP Meclis üyesinden Büyükakın’a teşekkür

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman Şen, Kandıra Safalı Köyü Derneği’ne yapılan çim çitler için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Şen’in teşekkür mesajını İzmit Belediyesi çalışanı Arda Başaran da beğendi

CHP Meclis üyesinden Büyükakın’a teşekkür
Haber albümü için resme tıklayın

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN

Kandıra Safalı Köyü Derneği’ne yapılan çim çitler için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür eden İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında  “Sözümüzü yere düşürmeyen başkan” ifadesini kullandı. İzmit Belediyesi çalışanı Arda Başaran da Şen’in paylaşımını beğenmesi dikkat çekti.

YOLLARI AYRILMIŞTI

31 Mart 2019 ‘da yapılan yerel seçimde CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi seçilen eski muhtar Süleyman Şen, seçimden sonra İzmit Belediyesi Muhtar Masası Koordinatörlüğü görevine getirilmişti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yakın bir isim olan Şen, başkan Hürriyet ile yaşadığı bir tartışmadan dolaylı yolları ayrılmıştı.

CHP Meclis üyesinden Büyükakın’a teşekkür

ÖVGÜ İLE BAHSETTİ

Yaşanan gerilim sonrası Şen, Muhtar Masası Koordinatörlüğünden istifa etmişti. Halen CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi olan Süleyman Şen, önceki gün sosyal medya hesabında İzmit Safalı Köyü derneği etrafını çit çektiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a övgüler yağdırdı.


SÖZ YERE DÜŞMEDİ

Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Kandıra Safalı Köyü Derneği Başkanı Okay Belhan'ın isteği üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’dan dernek binası çevresine çim çitlerin yapılması ricasında bulunduk. Bu kentin bir meclis üyesi olarak sözümüzü yere düşürmeyen sayın başkana teşekkür ediyorum. Vesselam…”  dedi.

HÜRRİYET CEZA VERMİŞTİ

Şen’in bu paylaşımını İzmit Belediyesi çalışanı Arda Başaran’ın da beğendiği dikkat çekti. Bilindiği gibi Başaran, sosyal medya hesabından Trabzonlularla ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı başkan Hürriyet Başaran’ı 30 yevmiye cezası ile cezalandırmıştı. Mahkemeye giden Başaran, davayı kazanmıştı.

26 Nis 2022 - 16:51 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar